Login  Register
 



Post new topicReply to topic Go to page 1, 2  Next
 
Author Message
 PostPosted: 25 Nov, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
Just bought the game (STEAM) and want to play online. How would I go about this?


Top
 Profile  
 PostPosted: 12 Dec, 2012 
 
User avatar

Joined: 05 Jun, 2008
Posts: 1938
Location: England
Offline
you need to play it online via teh gpgnet program link is below.

http://gpgnet.obliteratingwave.co.uk/Do ... .5.225.zip

_________________
Reddev32 ~ Reddev GPGnet ~ Obliterating Wave ~ GPGnet ~ SC-Vanilla ~ FA ~ Supcom 2

GPGnet Vault


Top
 Profile  
 PostPosted: 12 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
Downloading now, thank you for the link. I will post my success ASAP.


Top
 Profile  
 PostPosted: 13 Dec, 2012 
 

Joined: 21 Feb, 2008
Posts: 1481
Location: Colorado, USA
Offline
Do you have someone in mind with which to play this online? If not, I don't know how successful you will be at finding someone to play with.


Top
 Profile  
 PostPosted: 13 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
Sorry for the delay. I got the zip. Tried to install and it would not. Didn't bother to try compatibility mode or run as admin.

Also in response to finding people to play with, this is true but I was planing on playing with a Steam friend this coming winter sale.

I will try the admin and compat modes sometime later.


Thanks guys for responding. Pretty cool people are still here.


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 
Forum Engineer
Forum Engineer

Joined: 05 Oct, 2007
Posts: 16520
Location: camping near the biggest power-up
Offline
Wait wait wait!

reddev32, on the 13th December 2012 wrote:
you need to play it online via teh gpgnet program link is below.

http://gpgnet.obliteratingwave.co.uk/Do ... .5.225.zip


Image

_________________
Nephylim wrote:
But, an FA army in an FA environment just looks... right.
help wrote:
Does anyone know how to use air transports? I cant get them to pick up troops.


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
[quote="BulletMagnet"]Wait wait wait!

Just so I can be clear here, as my Orig Post was vague.

Installed the game, that installed GPGnet.

Ran GPG but I cannot create an account. Keep getting a "unable to connect" error.

So the link provided by reddev32 might be a newer version, IDK but I downloaded it anyways.

Extracting and running the GPGnet installer, I have run into an new issue, it will not install.

But thanks for the Wait wait wait! That is exactly what I am doing.


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 
Forum Engineer
Forum Engineer

Joined: 05 Oct, 2007
Posts: 16520
Location: camping near the biggest power-up
Offline
You're not doing anything wrong at all. Revdev did something wrong: he told you to use GPGNet.

It's been shut down.

_________________
Nephylim wrote:
But, an FA army in an FA environment just looks... right.
help wrote:
Does anyone know how to use air transports? I cant get them to pick up troops.


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
BulletMagnet wrote:
You're not doing anything wrong at all. Revdev did something wrong: he told you to use GPGNet.

It's been shut down.




Thanks bro. That makes it clear.

So it is officially dead? No more internet play as far as Space Siege goes?


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 
Forum Commander
Forum Commander
User avatar

Joined: 23 Feb, 2007
Posts: 8807
Location: Belgium
Offline
I was under the impression that the GPGnet server for Space Siege was ran by GPG itself. Are you sure you've set the server selector to the Space Siege server?

_________________
Image
Site admin and creator of LabWars


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
Legion Darrath wrote:
I was under the impression that the GPGnet server for Space Siege was ran by GPG itself. Are you sure you've set the server selector to the Space Siege server?



Yes I made sure it was on SS, but I can't even begin to log in because I am unable to even create an account.


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 
Forum Commander
Forum Commander
User avatar

Joined: 23 Feb, 2007
Posts: 8807
Location: Belgium
Offline
Then I'm afraid BulletMagnet is right and you won't be able to play online anymore. Unless you could play over LAN, perhaps by using hamachi.

_________________
Image
Site admin and creator of LabWars


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
Legion Darrath wrote:
Then I'm afraid BulletMagnet is right and you won't be able to play online anymore. Unless you could play over LAN, perhaps by using hamachi.



Thanks I'll still try running the zip in comp and admin just in case.


Top
 Profile  
 PostPosted: 14 Dec, 2012 
 
Forum Engineer
Forum Engineer

Joined: 05 Oct, 2007
Posts: 16520
Location: camping near the biggest power-up
Offline
I could be mistaken, but I always assumed they were both down.

_________________
Nephylim wrote:
But, an FA army in an FA environment just looks... right.
help wrote:
Does anyone know how to use air transports? I cant get them to pick up troops.


Top
 Profile  
 PostPosted: 18 Dec, 2012 
 
User avatar

Joined: 05 Jun, 2008
Posts: 1938
Location: England
Offline
Ok i been offline for a while but space seige server in GPGnet is ran within GPG server enviroment but that does not mean they have not had power cuts (they always do) and have not restored the service. I'll contact servo to make sure that this is the case or might not be we will soon find out.

_________________
Reddev32 ~ Reddev GPGnet ~ Obliterating Wave ~ GPGnet ~ SC-Vanilla ~ FA ~ Supcom 2

GPGnet Vault


Top
 Profile  
 PostPosted: 18 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
@reddev32 Interesting to know. Thanks. Look forward to your response.


Top
 Profile  
 PostPosted: 22 Dec, 2012 
 
User avatar

Joined: 05 Jun, 2008
Posts: 1938
Location: England
Offline
Servo's just replied GPG-ITnija is looking into rebooting it there was no eta on fix was included though but known them it might be already back up :)

_________________
Reddev32 ~ Reddev GPGnet ~ Obliterating Wave ~ GPGnet ~ SC-Vanilla ~ FA ~ Supcom 2

GPGnet Vault


Top
 Profile  
 PostPosted: 22 Dec, 2012 
 

Joined: 25 Nov, 2012
Posts: 9
Offline
Ok, I'll check it out. Thanks.


Top
 Profile  
 PostPosted: 07 Jan, 2013 
 

Joined: 10 Oct, 2011
Posts: 3
Offline
did they change something with previous accounts?
I still have all the info saved in my login yet gives bad name/pw.
Try to reset and giving a bad combo, yet I can see the email still of old gpgnet signup (and its password. which doesn't work)


Top
 Profile  
 PostPosted: 07 Jan, 2013 
 
Forum Scout
Forum Scout
User avatar

Joined: 02 Mar, 2007
Posts: 9037
Location: Ninja Editing Your Post from a Canadian IPhone
Offline
GPGNet was shut down(GPG themselves weren't even aware it was happening until after the fact) so there isn't anymore Dev/Pub support Online Functionality for any of the games that used GPGNet.

Mike

_________________
God of Models - Moderator
BlackOps Team Twitter

Image


Top
 Profile  
 PostPosted: 08 Jan, 2013 
 
Forum Commander
Forum Commander
User avatar

Joined: 23 Feb, 2007
Posts: 8807
Location: Belgium
Offline
OrangeKnight wrote:
GPGNet was shut down(GPG themselves weren't even aware it was happening until after the fact) so there isn't anymore Dev/Pub support Online Functionality for any of the games that used GPGNet.

Mike


As was said earlier, the GPGnet server for Space Siege is hosted in house but it was offline for whatever reason. I have no idea if it has been rebooted since or if the password problem is related.

_________________
Image
Site admin and creator of LabWars


Top
 Profile  
 PostPosted: 08 Jan, 2013 
 
Forum Scout
Forum Scout
User avatar

Joined: 02 Mar, 2007
Posts: 9037
Location: Ninja Editing Your Post from a Canadian IPhone
Offline
Whoops.

Mike

_________________
God of Models - Moderator
BlackOps Team Twitter

Image


Top
 Profile  
 PostPosted: 17 Jan, 2013 
 
User avatar

Joined: 05 Jun, 2008
Posts: 1938
Location: England
Offline
Looks like the servers back up live

_________________
Reddev32 ~ Reddev GPGnet ~ Obliterating Wave ~ GPGnet ~ SC-Vanilla ~ FA ~ Supcom 2

GPGnet Vault


Top
 Profile  
 PostPosted: 29 Jan, 2013 
 
User avatar

Joined: 05 Jun, 2008
Posts: 1938
Location: England
Offline
Official confirmation has been done the servers are back online now

_________________
Reddev32 ~ Reddev GPGnet ~ Obliterating Wave ~ GPGnet ~ SC-Vanilla ~ FA ~ Supcom 2

GPGnet Vault


Top
 Profile  
 PostPosted: 13 Aug, 2013 
 

Joined: 09 Jun, 2011
Posts: 17
Offline
Hello, i wasn't her for a long time. I would like to continue in modding and playing Space siege.
But it looks like http://gpgnet.obliteratingwave.co.uk is down again.
Will it be up again?
i have a online server, so i can run it if its possible to get the installation package.
Astorian


Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic Go to page 1, 2  Next



Quick Tools

Search for:
Jump to:  

© 2002-2010 Gas Powered Games Corp. All Rights Reserved. Gas Powered Games is the exclusive trademark of Gas Powered Games Corp.
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Home| Games | Company | News & Press | Support
  Terms of Use   |    Copyright Information   |    Privacy Policy